• Portal Hakkalyakin BoardSON YENi KONULAR
  • Forum Hakkalyakin Board FORUMA GiR
  • Search FORUMDA ARA
  • HelpSUPPORT>
    • Calendar Calendar
    • Members JAMPS Members
    • Forum Team Forum Team
    • Forum Statistics Forum Statistics
  • LinklerLiNK>
    • PIXIZ
    • EZGIF
    • PEXEL
    • PIXABAY
    • BLOGIF
    • FREEPIC
    • OIEDiTOR
    • FOTOBEAR
    • COOLTEXT
Efsane Board
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifremi Unuttum?

Efsane Board > TASAVVUFİ VAAZLAR DİNİ SOHBETLER > RAŞiT TUNCA ANLATIYOR > Hakikat Arayışında Bakış Açısının Önemi | Raşit Tunca Anlatıyor >

Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tam Görünüm
Hakikat Arayışında Bakış Açısının Önemi | Raşit Tunca Anlatıyor
Lion
CO-ADMiN
**
CO-Admin
Yorumları: 9,124
Konuları: 7,937
Rep Puanı: 0
Futbol Takımı: Galatasaray
Youtube-1  08-16-2026, 03:05 PM

Hakikat Arayışında Bakış Açısının Önemi | Raşit Tunca Anlatıyor

Başlık: RAŞİT TUNCA ANLATIYOR: YouTube Açıklama Metni
Başlık: RAŞİT TUNCA ANLATIYOR: Hakikat Arayışında Bakış Açısının Önemi
Açıklama:
Merhaba değerli izleyiciler,
Bu videoda, Raşit Tunca'nın kaleme aldığı "Hakikat Arayışında Bakış Açısının Önemi" isimli makalesini sizler için seslendiriyor ve görselleştiriyorum.
Hepimiz dünyaya, olaylara ve insanlara farklı pencerelerden bakarız. Peki, "doğru" dediğimiz şey gerçekten mutlak mıdır, yoksa sadece bizim bakış açımızın bir yansıması mı? Bu videoda, üçgen, kare, daire ve elips gibi geometrik şekiller üzerinden yapılan derinlikli bir benzetmeyle, insan zihninin hakikati algılama biçimlerini ve bakış açısının bu süreçteki kritik rolünü ele alıyoruz.
Raşit Tunca'nın bu makalesinde:

Neden aynı olaya bakan iki insanın birbirinden tamamen farklı sonuçlar çıkardığını,
    Kendi doğrumuzu mutlaklaştırmanın yanlışlığını,
    Farklı düşüncelere tahammül etmenin ve tevazu sahibi olmanın önemini,
    "Benim gördüğüm hakikatin tamamı mı?" sorusunun cevabını
    Ve insanın sınırlı bilgisi karşısında nasıl daha olgun bir bakış açısı geliştirebileceğini bulacaksınız.

Eğer siz de hakikat arayışında, farklı perspektifleri anlamaya ve kendi bakış açınızı sorgulamaya hazırsanız, bu video tam size göre.
Videoyu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı, düşüncelerinizi yorum olarak paylaşmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın. Yeni videolardan haberdar olmak için zil butonuna tıklayabilirsiniz.
İyi seyirler!
Kaynak: Raşit Tunca - Hakikat Arayışında Bakış Açısının Önemi (Schrems, 16.08.2026)
20 Türkçe Anahtar Kelime (Keywords)
hakikat, bakışaçısı, doğru, üçgen, kare, daire, elips, algı, farkındalık, tevazu, hoşgörü, düşünce, mutlak, sınır, idrak, raşittunca, felsefe, tasavvuf, anlama, sorgulama
Açıklama:
Merhaba değerli izleyiciler,
Bu videoda, Raşit Tunca'nın kaleme aldığı "Hakikat Arayışında Bakış Açısının Önemi" isimli makalesini sizler için seslendiriyor ve görselleştiriyorum.
Hepimiz dünyaya, olaylara ve insanlara farklı pencerelerden bakarız. Peki, "doğru" dediğimiz şey gerçekten mutlak mıdır, yoksa sadece bizim bakış açımızın bir yansıması mı? Bu videoda, üçgen, kare, daire ve elips gibi geometrik şekiller üzerinden yapılan derinlikli bir benzetmeyle, insan zihninin hakikati algılama biçimlerini ve bakış açısının bu süreçteki kritik rolünü ele alıyoruz.
Raşit Tunca'nın bu makalesinde:

Neden aynı olaya bakan iki insanın birbirinden tamamen farklı sonuçlar çıkardığını,
    Kendi doğrumuzu mutlaklaştırmanın yanlışlığını,
    Farklı düşüncelere tahammül etmenin ve tevazu sahibi olmanın önemini,
    "Benim gördüğüm hakikatin tamamı mı?" sorusunun cevabını
    Ve insanın sınırlı bilgisi karşısında nasıl daha olgun bir bakış açısı geliştirebileceğini bulacaksınız.

Eğer siz de hakikat arayışında, farklı perspektifleri anlamaya ve kendi bakış açınızı sorgulamaya hazırsanız, bu video tam size göre.
Videoyu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı, düşüncelerinizi yorum olarak paylaşmayı ve kanalıma abone olmayı unutmayın. Yeni videolardan haberdar olmak için zil butonuna tıklayabilirsiniz.
İyi seyirler!
Kaynak: Raşit Tunca - Hakikat Arayışında Bakış Açısının Önemi (Schrems, 16.08.2026)
20 Türkçe Anahtar Kelime (Keywords)
hakikat, bakışaçısı, doğru, üçgen, kare, daire, elips, algı, farkındalık, tevazu, hoşgörü, düşünce, mutlak, sınır, idrak, raşittunca, felsefe, tasavvuf, anlama, sorgulama

Twittear

Signing of Lion
LiON - LÖWE - ALLAHIN ARSLANI
Smileys-2
Website Bul
Yanıtla
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Bu Konudaki Mesajlar
Hakikat Arayışında Bakış Açısının Önemi | Raşit Tunca Anlatıyor - Yazar: Lion - 08-16-2026, 03:05 PM

• Yazdırılabilir Versiyonu Görüntüle
Hızlı Erişim:

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 2 Ziyaretçi(ler)

Bölümlerimiz 1:

• Cuma Selamı
  • Yasin Hatim
  • Dini Bölüm
  • Kültürel Bölüm
  • Raşidi Tarikatı

Bölümlerimiz 2:

• Tasavvuf Bölümü
  • Raşid Tunca
  • PNG Resimler
  • JPG Resimler
  • GiF Resimler

Sosyal Medya Hesaplarımız

• Efsane Board
  • Yukarı Çık
  • Lite (Arşiv) Modu
  • RSS
  • impressum
  • Hakkımda
  • iletişim Adresimiz
Support yardım | RAŞiT HOCA | Tarih: 08-18-2026, 07:34 AM Türkçe Çeviri: MyBB Pro, Yazılım: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. | Theme JAMPS